Professional and reliable web hosting reviews and hosting guide. InMotion Reviews and testimonials customer ratings.

Kohéziós alap

Nyomtatás
IWIWGoogle bookmarkFacebookTwitter
Közzétéve: 2020. március 12
Írta: rfkv.hu

A Kisvárdai Szakképzési Centrum II. Rákóczi Ferenc Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája energetikai korszerűsítése

 

 

 

A Kisvárdai Szakképzési Centrum II. Rákóczi Ferenc Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája energetikai korszerűsítését célozza a KEHOP-5.2.2 konstrukció keretében megkezdett beruházás. A projekt az NFSI Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft. által vezetett konzorciumi formában valósul meg.

A beruházás segítségével az intézmény homlokzati nyílászáróinak cseréje, a padlás, a tető és a homlokzat utólagos hőszigetelése, a fűtési rendszer korszerűsítése, illetve napelemes rendszer kialakítása valósult meg.

A fejlesztés eredményeként a Kisvárdai Szakképzési Centrum II. Rákóczi Ferenc Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája biztonságosabb, egészségesebb, korszerűbb, környezetbarát intézményként működhet tovább.

Az intézmény az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával, a Széchenyi 2020 program keretén belül a KEHOP-5.2.2-16-2016-00078 „Kisvárdai Szakképzési Centrum II. Rákóczi Ferenc Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája energetikai korszerűsítése” című pályázat keretében 197.349.574 Forint vissza nem térintendő támogatást használ fel, a támogatás intenzitása 100%.

 

A Kisvárdai Szakképzési Centrum II. Rákóczi Ferenc Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája energetikai korszerűsítése

Visitor live tracking counter, stats and anti-spam
Joomla 2.5 Templates designed by Website Hosting