Hiba
  • [sigplus] Kritikus hiba: A galéria forrásául szolgáló 2013_leonardo mappát nem egy alapmappához viszonyított relatív útvonallal adta meg.

Professional and reliable web hosting reviews and hosting guide. InMotion Reviews and testimonials customer ratings.

Leonardo 2013

Nyomtatás
IWIWGoogle bookmarkFacebookTwitter
Közzétéve: 2013. január 03
Írta: rfkv.hu

[sigplus] Kritikus hiba: A galéria forrásául szolgáló 2013_leonardo mappát nem egy alapmappához viszonyított relatív útvonallal adta meg.

Projekt utemterv.doc 

 

Frissítés (2013. május 20.)

Palyazati felhivas.pptx

 

Frissítés (2013. június 20.)

Szülői értekezletre készült prezentáció

Szakmai gyakorlat Nemetorszagban.pptx

 

Frissítés (2013. szeptember 10.)

Rákóczisok németországi szakmai gyakorlaton

 

 

A kisvárdai II. Rákóczi Ferenc Szakközépiskola és Szakiskola 20 diákja – köztük 10 hátrányos helyzetű - 2013. június 23-a és augusztus 24-e között szakmai gyakorlaton vett részt Bajorországban. A kilenc hétig tartó külföldi gyakorlat célkitűzései között szerepelt a szakmai tapasztalatszerzés, a német szokások megismerése és nem utolsósorban a nyelvtanulás. 

Két diák, Angyal Péter 11.D és Szabó Géza 10.D osztályos tanulók a Wilhelm Bruckbauer GmbH bútorasztalos műhelyben dolgoztak Rosenheimban, tizennyolc diák pedig szállodákban és éttermekben látott el különböző feladatokat. 

A Rohrdorfban található Hotel zur Postban Bakó Sándor József 10.L osztályos tanuló elsősorban házmesteri tevékenységet végzett, de az étterem konyhájában és a mosodában  is kapott feladatokat.  Deák Rita és Szabó Anita 12.I osztályos tanulók szobalányként dolgoztak, de a svédasztalos reggelinél   gondoskodniuk kellett az étel - és italfeltöltésről is. 

Bad Feilnbachban a Landgasthof Maximilianban két diákunk kapott lehetőséget a szakmai gyakorlatra. Balla Ferenc 11.B osztályos tanuló szakácsként, Kantár Valéria 13.I osztályos diák szobalányként tevékenykedett.

Bad Aiblingban két szállodában dolgoztak tanulóink. A Schmelmer Hofban Mándoki Boglárka és Szilágyi Nóra 13.I osztályos diákok szobalányként, Lakatos János 13.I és Tóth Norbert 11.I osztályos tanulók szakácsként dolgoztak. Paszternák Dávid 11.I osztályos a felszolgálás területén dolgozott,  Ritok Tamás 9.E és Jóni Dávid 10.L osztályos diákokat házmesteri feladatokat ellátásával bízták meg.

A Hotel Sankt Georgban négy rákóczis végzett a vendéglátáshoz kapcsolódó tevékenységeket. Kasza Bettina 10.L és Szabó Norbert 13.I osztályos tanulók szakácsként, Gere Csilla és Mató József 13.I osztályos diákok pedig pincérként dolgoztak.

Szintén felszolgálási feladatokat látott el Rosenheim szívében található Mail Keller nevezetű étteremben Bernáth Ildikó 12.I osztályos tanuló, Menydörgős Beatrix  11.B osztályos szakácstanuló pedig az étterem konyhájában szorgoskodott.

Diákjaink fegyelmezetten, pontosan, megbízhatóan és nagyon jókedvűen dolgoztak. A hotelek és vállalkozások tulajdonosai elismerően nyilatkoztak tanulóink teljesítményéről és magatartásáról, munkájukkal nagyon elégedettek voltak. Ezt az is alátámasztja, hogy négy diákunk állásajánlatot kapott, így az eredményes szakmai vizsgák után várják őket. 

Bízunk abban, hogy a következő tanévben is lehetőségünk lesz diákjaink képzettségének bizonyítására németországi munkahelyeken.

Mató  Zsuzsanna 

kísérőtanár

{gallery}2013_leonardo{/gallery} 

 

Frissítés (2013. szeptember 22.)

Emlékek felidézése

 

A németországi szakmai gyakorlaton részt vett diákok 2013. szeptember 22-én a projektet lezáró kötetlen beszélgetés alkalmából ismét felidézhették élményeiket. 

Fotók bemutatásával újra felelevenítették a dolgos hétköznapokat, a kirándulások örömeit és vidám történéseket. Valamennyi diák azon a véleményen volt, a szakmai gyakorlaton egy életre szóló élményt kaptak, és remélik, hogy ebből építkezni tudnak a szakmai pályájuk során.

A jó hangulatú beszélgetésen a diákok és kísérő tanáraikon kívül az iskola vezetése, valamint több érdeklődő pedagógus és tanuló vett részt.

 

Leonardo2013.pptx

 

Frissítés (2013. november 14.)

Europass-ok átadása

Az átadásról a Nyírséghír weboldala közölt egy cikket: Nyírséghír

 

{gallery}131114_palyavalasztasi kiallitasrol{/gallery} 

 

Visitor live tracking counter, stats and anti-spam
Joomla 2.5 Templates designed by Website Hosting