Professional and reliable web hosting reviews and hosting guide. InMotion Reviews and testimonials customer ratings.
Nyomtatás
IWIWGoogle bookmarkFacebookTwitter
Közzétéve: 2012. április 19
Írta: rfkv.hu

Sikeres pályázat a II. Rákóczi Ferenc Szakközép-és Szakiskolában

Iskolánk az elmúlt évben sikeresen pályázott az NFÜ által meghirdetett és az Európai Unió által támogatott TÁMOP-3.1.5-09/A/2 „Pedagógusképzések—a pedagógiai kultúra korszerűsítése, pedagógusok új szerepben” programjában. Az eredményes pályázatunk alapján 16 millió Ft támogatásban részesültünk.

A pályázat célja, többek között, a pedagógiai kultúra korszerűsítése: tanulóközpontú, differenciált  módszertan, változatos tanulásszervezési megoldások, kooperatív tanulási technikák, project módszer, IKT használatának széleskörű megismertetése és elterjesztése.

A másik fontos eleme illetve célja a pályázatnak: olyan oklevéllel vagy oklevélbetétlappal záruló képzések támogatása a felsőoktatás rendszerében, melyek olyan szakmai, szakértői területekre készítik fel a közoktatási intézményekben dolgozó pedagógusokat, amelyek e fejlesztések implementációs folyamatait támogatják, illetve a már módosított pedagógiai programok hatékony minőségi megvalósítását garantálják.

A program keretében iskolánk 4 pedagógusa, két tanéven keresztül folytatja tanulmányait a felsőoktatásban, mesterképzésben a következő szakokon: minőségfejlesztő-tanár, pedagógiai részismeret és pedagógia szak mesterképzés, tehetségfejlesztő-tanár, inkluzív nevelés-tanára, ember és társadalomismeret tanár, család-és gyermekvédő-tanár.

 

Visitor live tracking counter, stats and anti-spam
Joomla 2.5 Templates designed by Website Hosting