Professional and reliable web hosting reviews and hosting guide. InMotion Reviews and testimonials customer ratings.

ECDL vizsgaközpont

Nyomtatás
IWIWGoogle bookmarkFacebookTwitter
Közzétéve: 2012. február 27
Írta: rfkv.hu


ECDL vizsgaközpontAz ECDL (European Computer Driving Licence) az Európai Unió által támogatott, egységes európai számítógép-használói bizonyítvány, mely nem elsősorban az informatikai, hanem a felhasználói ismereteket hivatott igazolni. Megszerzéséhez a jelölteknek egy elméleti és 6 gyakorlati vizsgán kell számot adni tudásukról. Hazánkban 2002 júniusáig több mint 60 ezren regisztráltatták magukat, mintegy 32 ezren pedig már a bizonyítványt is megszerezték. A vizsgarendszer felelőse és jogtulajdonosa Magyarországon a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság. Hazánkban az ECDL minősített köztisztviselői képzés, és része a kormány pedagógus-továbbképzési programjának, és a kulturális szakemberek továbbképzési programjának is.

Iskolánk 2001. decemberében kapta meg a vizsgaközpont jogot. A vizsgáztatókat - Molnárné Valánszki Erzsébetet és Molnár Anitát - 2002. januárjában készítették fel a vizsgáztatói feladatokra.

Vizsgaközpontunk információi: http://njszt.hu/ecdl/vizsgakozpont/ii-rakoczi-ferenc-szakkozep-es-szakiskola

További információk találhatók az ECDL programról a http://njszt.hu/ecdl oldalon. 

Iskolánk is bekapcsolódott az új modulok képzésébe és vizsgáztatásába. Szeretnénk minél előbb indítani képszerkesztő, illetve Web-szerkesztő modult.

 

ECDL ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Nyitva tartás: munkanapokon 7.30 - 16.00

További elérhetőségek:

Telefonon: 06-30-700-2237

                06-30-625-5814

                06-30-655-7535

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

http://njszt.hu/ecdl/vizsgakozpont/ii-rakoczi-ferenc-szakkozep-es-szakiskola 

Visitor live tracking counter, stats and anti-spam
Joomla 2.5 Templates designed by Website Hosting